Skip to main content

Ungdomsfodbold i Grejs-Dalen Idrætsklub

Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger . Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp. Man kan heller ikke modtage beskeder fra træneren via DBU´s app Kampklar

Ved indmeldelse giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger så længe du er medlem af GDIK. Dine oplysninger bevares fortroligt og sikkert i Kluboffice og videregives ikke til 3. part.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte de respektive trænere eller skrive til Ungdomsafdelingen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ny til fodbold?

Er dit barn ny til fodbold og i tvivl om hvorvidt det lige er noget for ham eller hende, så tag fat i trænerne for årgangen og snak om prøvetræning. Man er altid velkommen til at komme og prøve det af, inden man endelig beslutter sig og melder sig ind.

Læs mere om børnefodbold her: Fodbold for begyndere

Indmeldelse: Her

Kampklar

I Grejs-Dalen IK bruger vi DBU's app Kampklar til kommunikation mellem klub, trænere, forældre og spillere (når de bliver lidt ældre).

Hjælp til forældre - klik her

Hjælp til trænere - klik her

Kampprogram (DBU Jylland)
Kampprogram (DGI kampe)

Holdoversigt