Skip to main content

Floorball i Grejs-Dalen Idrætsklub

 

Floorball, som minder om det hockey du måske har spillet i skolen, er en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Danmark – og dette ikke uden grund.
Spillet er simpelt, reglerne enkle og ALLE kan være med, uanset alder, køn og fysisk form.


Floorball voksne

Dette er holdet for dig, der gerne vil have sjov motion og selv bestemme, hvor ofte du vil deltage. Holdet, der er for alle over 17 år, er baseret på at have det hyggeligt og sjovt og er ikke tilmeldt en turnering. Vi mødes to gange om ugen i Kulturcenteret. Efter en let opvarmning og måske en smule teknisk træning, deler vi os op på nogle hold og giver den gas. Det eneste du skal medbringe, er indendørs sko og godt humør.

Der vil fra tid til anden blive serveret en kold forfriskning efter træning 😊


Floorball ungdom

Floorball ungdom er for alle børn og unge fra 5. klasse, som har lyst til at prøve kræfter med den sjove og intense sportsgren. Vi mødes én gang om ugen. Klubben har lånestave, så det eneste man skal bruge er indendørs sko og godt humør. Holdet er ikke tilmeldt nogen turneringer. Det kræver ingen forudsætninger at starte til floorball, så kom frisk 😊

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

Træner af floorball ungdom: Tobias


Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:

Jesper Vilstrup Jensen på tlf. 20225122 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information, træningstider og tilmelding.