Skip to main content

Velkommen til Grejs-Dalen Idrætsklubs nye løbeafdeling

Vi er heldige at bo i et fantastisk løbeområde, og det ville være synd ikke at udnytte det og samtidig pleje vores løbeform lidt. Derfor er vi nogle stykker, der har besluttet os for at starte en løbeafdeling.

Hold

I den indledende fase tilbyder vi følgende hold, som alle starter op i uge 14. Du kan tilmelde dig længere nede på siden.

Når man er meldt ind i afdelingen, er man velkommen på alle hold. 

Begynder 0-5 km: 

Dette hold er for dig, der enten aldrig har løbet før eller er på vej tilbage efter en skade. Vi tager det helt fra bunden og har som mål at kunne løbe 5 km uden pause. Vi begynder med en blanding af løb og gang, så muskler, væv og knogler kan tilpasse sig.

Forløbet strækker sig over cirka 12 uger, hvor vi har én ugentlig holdtræning. Her får du vejledning og inspiration til din “hjemmetræning”. For at nå målet er det nødvendigt at træne selv en dag udover holdtræningen.

Vi løber onsdag kl. 17 - startsted bliver meldt ud fra gang til gang - men i god tid inden træningen.

Letøvet

Dette hold fokuserer på at hjælpe dig med at øge både distance og tempo på en sjov måde. Vi løber i forskelligt terræn og inkluderer små intervaller, fartlege og højdemeter. Træningen bliver mere inspirerende end en ensom tur på landevejen. Vi sørger for at samle alle op undervejs, uanset niveau.

Vi løber tirsdag kl. 17 - startsted bliver meldt ud fra gang til gang - men i god tid inden træningen.

Fælles søndagsløb

Hver søndag arrangerer vi en hyggetur for alle. Hvordan turen forløber, afhænger af fremmødet. Uanset om du foretrækker gang-løb eller løb, kan du være med. Fokus denne dag er på det sociale og på at komme ud en ekstra gang.

Ekstra løb - trail, interval og højdemeter

Indimellem arrangerer vi mere specifikke løb. Det kan være en tur i skoven, hvor vi jagter højdemeter, eller en løbetur udenfor de almindelige stier. Måske tager vi en tur til det gamle atletikstadion for at løbe intervaller på bane.

Er du en erfaren løber? Er der plads til dig?

Selvom vi endnu ikke har et specifikt hold for erfarne løbere, er der absolut plads til jer. I kan deltage som et supplement til jeres egne træningsplaner, som pacer på et af vores eksisterende hold eller som ruteplanlægger.

Vi er også meget interesserede i at lære af jeres viden og erfaringer. Så selvom I er øvede, vil vi meget gerne byde jer velkommen. Hvem ved – måske kan vi endda udvide vores trænerstab – vi er åbne for det

Medlemsstyring og træningsplanlægning

For at holde styr på vores medlemmer i løbeafdelingen og planlægge træningen, anvender vi DBU’s KampKlar app. Selvom app’en oprindeligt er udviklet til fodboldhold, passer den perfekt til vores formål: at oprette løbehold og træninger, som alle kan tilmelde sig. App’en er brugervenlig, og mange har den måske allerede, især hvis de selv spiller fodbold eller har børn, der gør det.

Træninger

Uge 24

Mødested Grejsdal Stadion

Tirsdag d. 11/6 kl. 17 - letøvet

Onsdag d. 12/6 kl. 17 - begynder

Søndag d. 16/6 kl. 10 - alle

Mød trænerne

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at tage fat i en af os.

Gitte Bisgaard

Tlf: 25139344

Jeg har løbet i mange år. Via løb i naturen - helst skoven - tanker jeg energi til hverdagen. Jeg har løbet halvmarathon men også længere løb.

For at holde motivationen i top - også når det er mørkt eller regner - melder jeg mig til løb/løbeoplevelser.

Jeg glæder mig til at dele glæden ved løb med andre.

Dennis Klinkby

Tlf: 50997701

Jeg hedder Dennis og er 41 år. Jeg har altid haft glæde ved at løbe og har løbetrænet i mere end 20 år. Har løbet to maraton og ca. 10 halvmaraton.

Jeg vil gerne få endnu flere her til at få glæde ved løb, om det er nybegyndere eller lettere øvede.

Emil Petersen

Tlf: 23923432

Emil her!

Frisk gut med masser af krudt i røven samt smittende energi. Jeg vil gøre mit bedste for at du får en god løbeoplevelse i vores løbeklub. Mine mål for nu, er at jeg skal løbe CPH Marathon D.5 Maj. Ved siden af træner jeg op til både Halv og hel Ironman 2025.

Mikkel Bo Mikkelsen

Tlf: 28514114 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg har løbet fast de sidste 6 år og har hovedsageligt haft fokus på halvmarathondistancen. De sidste par år har jeg bevæget mig ud i skoven (gerne på de helt små stier), og det er nu her jeg føler mig bedst tilpas.

Jeg kender området omkring Grejs og Grejsdalen rigtig godt og glæder mig til at vise det frem.

Det praktiske

  • Holdene vil starte deres løbeture forskellige steder for bedst udnyttelse af området. Startsted vil blive annonceret fra gang til gang.
  • Aldersgrænsen er 14 år
  • Træneren vil altid have telefon med, som kan bruges hvis uheldet skulle være ude

Tilmelding

Indtil sommerferien kører vi med et symbolsk kontingent på 50kr.

Kontingentet dækker over alle hold.

Når du har meldt dig ind, kan du anmode om medlemsskab af vores facebookgruppe.